julkrans med rosett nobilisris

 julkrans med änglar

Dörrkrans för julen gjord av nobilisris med inslag av buxbom och hönstuja. Dekorerad med röd rosett.

Dörrkrans gjord av nobilisris med inslag av buxbom. Dekorerad med änglar och en röd rosett.
hjärta av buxbom julkrans till dörren
 Hjärta gjord av buxbom på en stomme av metall. Buxbomen har fästs med en silverfärgad buliongtråd som ger en extra lyster. Fin att hänga i ett fönster, mot en vägg eller på en dörr.  Krans av nobilis dekorerad med rosett, tomte och skylt med texten "God Jul"
 dörrkrans till jul  Julkrans till julen
 Nobiliskrans dekorerad med rosett, kanel, god-jul skylt, bär och vita nålpärlor Krans av nobilis dekorerad med röd rosett och vita nålpärlor.
 dörrkrans till jul  Dörrkrans till jul
 Krans av nobilis dekorerad med röd rosett, äppleskivor, kanel och ettikett med texten "God Jul"  Krans av nobilis dekorerad med röd rosett, kanel och apelsinskivor.
 Julkrans till dörren  Dörrkrans till jul
 Krans av nobilis dekorerad med röd rosett, filthjärtan och nålpärlor i vitt och svart Krans av nobilis dekorerad med rödrutig rosett, domherre, mandelnöt och vit nålpärla
 Dörrkrans till jul  odekorerad dörrkrans
 Krans av nobilis dekorerad med rödvit rosett och tallkottar.  Krans av nobilis med inslag av buxbom och hönstuja.
 Dörrkrans till jul  Dörrkrans till jul
 Krans av nobilis med dubbelrosett med både vitt och rött tunnare band och tjockare rött band. Kotteros, bär och vita avlånga hjärtan på natursnöre. Krans av nobilis med rödvit rosett, en gren av lärk samt vita nålpärlor.
 Dörrkrans till Jul  Dörrkrans till Jul
 Krans av nobilis med en rosett av natursnöre och röda hjärtan, välkommen-skylt i vitt.  Krans av nobilis med bubbelrosett gjord av vitt och rött tunnare band samt ett rött tjockare band. Kotteros, bär och ettikett med texten "God Jul".