Hjärtformad oasis stickmassa

Oasishjärta i stickmassaOasishjärtan i olika storlekar

Hjärtformad oasis i olika storlekar och utföranden. Oasishjärtan finns helt fyllda med oasis där man fyller hela hjärtat med blommor och gröna blad. Det finns också oasishjärtan som är öppna i mitten och man sätter blommor och gröna blad både på utsidan och insidan av hjärtat.

De flesta av våra hjärtan har en plastbricka i botten för att hålla kvar fukten och för att inte blöta ner omgivningen. Om denna bricka finns eller inte står angivet i varje produktbeskrivning.


Innan man sticker i blommorna i oasishjärtat ska hjärtat först vattenfyllas med en blandning av vatten och näring för att blommorna ska hålla extra länge.
Fyll ett tillräckligt stork kärl med vatten så ni kan lägga oasishjärtat ner med oasisen mot vattenytan. Låt oasisen självdra, tryck inte ner oasisen då det kan bildas luftbubblor vilket gör att inte hela oasisen fylls med näringsvatten. Det tar ca 20-30 min att vattendra ett oasishjärta.

Snittblommorna ni ska använda bör också vattendra med näringsvatten ca 24h innan ni sticker dem i oasisen för att blommorna ska få en riktig näringsbost och hålla länge.


Har ni inte näring till snittblommor kan ni beställa det här -->

Filtrera bland våra kategorier

Visar 1-2 av 2 artiklar
Logga in