Julkransar och adventskransar från vår egna tillverkning

Julkransar för dekoration

Julkrans till dörren eller advenstkrans till bordet?

I slutet av november och fram till mitten av december tillverkar vi våra egna julkransar som kan beställas här i vår butik. Kransarna tillverkas bland annat av ädelris, vilket är ett hållbart och kraftigt ris som är milt gröngrått i färgen och barrar väldigt lite. Julkransarna nedan tillverkas efter beställning därav blir leveranstiden något längre men vi väljer att göra så för att kunna leverera en så färsk krans som möjligt till er.
Dörrkransarna skickar vi i början av veckan ( måndagar till onsdagar ) för att vi ska vara säkra på att julkransen kommer fram till er innan helgen.

Alla våra kransar är unika!
Unika på så sätt att ingen krans kommer bli den andra lik och därför kan kransen ni beställt avvika något från bilden på kransen här i butiken, både när det gäller form och placering av dekorationerna.

Köp julkransen färdig, halvfärdig och dekorera själv eller beställ tillbehören för att göra kransen helt från grunden själv.
Vi säljer alla dekorationerna vi har i kransarna, klicka in på en krans ni gillar och ni kan se och beställa de dekorationerna vi använt i kransen.
Om ni inte finner dekorationen kan den tyvärr redan ha tagit slut, det händer ibland.

Visar 1-46 av 46 artiklar
Ullkrans Svartgrå ca 31 cm
359 kr
Lägg i kundvagnen
Ullkrans mörkgrå ca 26 cm
299 kr
Lägg i kundvagnen
Mosshjärta med löv, bär och näver
245 kr
Lägg i kundvagnen
Ullkrans Svartgrå ca 38 cm
499 kr
Lägg i kundvagnen
Ullkrans grå ca 45 cm
699 kr
Lägg i kundvagnen
Ullkrans mörkgrå ca 31 cm
359 kr
Lägg i kundvagnen
Ullkrans mörkgrå ca 38 cm
499 kr
Lägg i kundvagnen
Logga in