Segerkransar att hänga på vinnaren

Belöna vinnaren i olika typer av lopp med en segerkrans som kan hängas runt halsen eller bäras i handen. Segerkransar ser man ofta i olika idrottsammanhang hängas runt halsen på segraren som till exempel på Vasaloppet men segerkransar används även i motorsportssammanhang och vid examenstider.

De större segerkransarna vi har i vår butik är tillräckligt stora för att hänga runt halsen, de mindre storlekarna är mer till för att bäras. Man kan även hänga mindre segerkransar runt halsen genom att sätta ett band kring kransen som man sedan trär över huvudet. På våra olika segerkransar har vi skrivit om kransen kan hängas över huvudet eller inte och står det inget så vänligen kontakta oss för mer information.

Vi på Kransmakaren tillverkar segerkransar efter önskemål och använder material av hög kvalité för lång hållbarhet. 

Fördelen med våra kransar är att de är gjorda i konstmaterial vilket gör att segerkransarna håller väldigt länge så segraren kan njuta länge av sin segerkrans och ni som arrangörer kan beställa hem och ha hemma i lager.
En annan fördel är även att det blir mer ekonomiskt fördelaktigt att beställa dessa segerkransarna jämfört med de som är tillverkade i färskt material då konstgjorda kransarna kan beställas lång tid innan loppet och till ett billigare pris.
Visar 1-4 av 4 artiklar
Logga in