Nyheter och tips

Ny frakt och minsta orderdervärde

Under våren har min webbsida kransmakaren.se fått ett lite nyare utseende samt att webbsidan har mobilanpassats vilket gör det lättare att via mobila enheter så som mobiltelefoner, ipads mm besöka och orientera sig runt på webbplatsen. Upptäcker ni att något ser konstigt ut eller inte fungerar som det borde så är jag jättetacksam om ni meddelar mig detta genom att skicka ett mejl till info@kransmakaren.se eller ringa mig på 073-9094059.

Under våren maj-juli har jag nu en enhetsfrakt på 55 kr/ order. Tidigare har frakten baserats på hur stor volym ordern har varit på då fraktbolagen beräknar vikten på storleken på paketet inte alltid den faktiska vikten på paketet. Fraktffritt får man om man handlar över 1200 kr.

Nytt är att minsta ordervärde för att handla hos kransmakaren.se är 150 kr exkl frakten. Att hantera en order stora som små tar en hel del tid och jag behöver därav höja så att minsta ordervärdet är 150 kr för att det ska vara lönsamt att administrera, packetera och skicka iväg en order.
Jag hoppas på överseende med detta och att ni inte ser detta som ett hinder för att handla hos mig på kransmakaren.se


Jag önskar er alla en underbar fortsättning på denna söndagen.

Hör gärna av er till mig vid frågor eller funderingar.


MVH
Eva Johansson
Kransmakaren.se

Kommentarer

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: zhqWZN (motverkar spam)
Inga kommentarer
Logga in